Az EIT Digital Magyar Nemzeti Társult Csomópont üzleti partnerei

 

Az EIT Digital Magyar Nemzeti Társult Csomópont üzleti partnerei az információs és kommunikációs technológiák területén tevékenykedő, elismert nagyvállalatok:

 

ericssonEricsson Hungary

Az Ericsson folyamatos technológiai vezető szerepe révén formálja a mobil és a széles sávú internetes kommunikáció jövőjét. Több mint 140 országban kínál innovatív megoldásokat, ezáltal segítve a világ leghatékonyabb kommunikációs vállalatainak létrejöttét.

 

 

telekom_logoMagyar Telekom

A Magyar Telekom Távközlési Nyilvánosan Működő Részvénytársaság, röviden Magyar Telekom (MT) legnagyobb távközlési szolgáltatója és egyben egyik legnagyobb cége. A cég telekommunikációs és infokommunikációs (ICT) szolgáltatásokat nyújt vezetékes és mobil viszonylatban, adatátviteli és nem hangalapú, informatikai és rendszerintegrációs területeken.

 

 

Nokia_small

Nokia Magyarország

A Nokia nagyjából 150 országban van jelen a világon. Magyarországi központja globális szinten is jelentős: a vállalat hazánkban 850 fővel, két területen működik. Az infrastrukturális beruházásokban való részvételével az ország fejlődéséhez szeretne hozzájárulni, míg meglévő kutatás-fejlesztési bázisa erősítésével a tudásalapú társadalom megteremtését kívánja elősegíteni. Az EIT Digital Budapest tevékenységét elsősorban a Doktori Képzési Központtal együttműködő partnerként támogatja.

 

 

elte softELTE-Soft Kutatás-Fejlesztő Nonprofit Kft.

Az ELTE-Soft küldetése, hogy támogassa az Eötvös Loránd Tudományegyetemet abban, hogy az infokommunikációs szoftvertechnológia kutatás vezető hazai oktató-fejlesztő centruma legyen. Az EIT Digital Budapest tevékenységét elsősorban a Doktori Képzési Központtal együttműködő partnerként támogatja.

 

Utolsó módosítás dátuma: július 7, 2016