Vállalkozásösztönző oktatási programok

 

A digitális innováció területe iránt érdeklődő tehetséges vállalkozók következő generációjának nevelése révén az ETI Digital az emberi erőforrás fejlesztés egyik vezető szereplője Európában. Az egyedülálló vállalkozásösztönző oktatási program ötvözi azon oktatási, kutatási és üzleti tevékenységeket, amelyek lehetővé teszik a hallgatók számára, hogy az informatikai, műszaki ismeretek mellett vállalkozói készségeket is elsajátítsanak. E képzések segítségével a műszaki területen dolgozó fiatal vállalkozók, vezetők és informatikusok a digitális trendek élvonalában maradhatnak, és Európa digitális fejlődésének meghatározó szereplői lehetnek.

 

Az EIT Digital programjai az európai oktatási kínálat élvonalába tartoznak. A hagyományos oktatás és az online tanulás ötvözésével kialakított innovációs és vállalkozásösztönző képzések hozzájárulnak az oktatás színvonalának növeléséhez, és az EIT Digital partnerintézményeinek – egyetemeknek, kutatóintézeteknek és vállalatoknak – köszönhetően sokszínűbb és könnyebben hozzáférhető, magas színvonalú tananyagok készülnek.
 
 
Az EIT Digital továbbra is sokat tesz az Európai Innovációs és Technológiai Intézet (EIT) által támogatott szervezetek népszerűsítéséért, hogy az EIT elismert, innovatív felsőoktatási márka legyen Európában. A szervezet egyedülálló módon, a magas szintű műszaki tudás és a vállalkozói készségek és gondolkodásmód egyedülálló ötvözésével segíti a digitális területen működő mérnököket és vállalkozókat karrierjük minden szakaszában. A mesterképzés digitális vállalkozóvá neveli a hallgatókat, a doktori program a piaci igényekre választ kereső, ipari beágyazottságú informatikus mérnököket képez. A már dolgozó szakemberek az egész életen át tartó tanulást támogató szakmai továbbképzések kínálatából választhatnak, mely segíti őket, hogy lépést tartsanak az infokommunikációs fejlődéssel, és így innovatív módszerekkel tegyék sikeresebbé cégüket.

 

Az EIT Digital mesterképzésének célja, hogy a digitális technológia kulcsfontosságú területein alapos innovációs és vállalkozói ismeretekkel rendelkező, kiváló műszaki szakembereket képezzen. A szervezet egy globálisan ismert oktatási márka felépítésén dolgozik.

 

Az EIT Digital doktori képzésének célja, hogy a digitális technológia területén kiváló szakértelemmel, továbbá erős innovációs és a vállalkozói ismeretekkel rendelkező, valamint az üzleti átalakulási folyamatokban is jártas, világszínvonalú felsővezetőket képezzen.

 

Az EIT Digital felsővezetőknek szóló szakmai képzéseinek célja, hogy a hagyományos és az online elemeket ötvöző oktatási módszer segítségével fejlessze az európai szakemberek, felsővezetők és döntéshozók szakmai készségeit és kompetenciáit. Az oklevéllel záruló képzések egyetemi szintű tartalmak és online modulok egyesítésével fejleszti a gyakorlati képességeket.

 

Utolsó módosítás dátuma: november 3, 2016