A budapesti Co-location Centre megközelíthetősége

A budapesti Co-location Centre címe:

EIT Digital Magyar Nemzeti Társult Csomópont, Co-Location Center

1117 Budapest, Bogdánfy utca 10/a

(Bogdánfy utca és Warga László út sarka)

GPS: N 47°28’28″ E 19°3’27″

Telefon: 06 1/381-2334

 

Sétáljon végig az épület jobboldalán, nem a sportpálya felé, hanem a Warga László úthoz közelebb eső oldalon, egészen egy nagy ablakos ajtóig.

 

eit2

Érkezés repülővel

Minden nemzetközi repülőjárat a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér 2A vagy 2B termináljára érkezik, a légitársaságtól függően. A repülőtér kb. 20 km-re található a Budapest CLC-től.

 

Taxival a repülőtérről:

A taxiárak egységesek Budapesten, így valamennyi taxitársaság ugyanannyiba kerül. A repülőtér épülete előtt taxik várakoznak, de telefonon is rendelhetőek. A repülőtértől a CLC-ig a forgalomtól függően nagyjából 20-40 percbe telik az út, és kb. 7800 forintba kerül, a taxióra kilométerállásától függően. Ha segítségre van szüksége, kérjük, forduljon hozzánk bizalommal.

 

Repter1

 

Tömegközlekedéssel a repülőtérről:

Hétköznapokon legalább 60 perc alatt lehet eljutni a Budapest CLC-ig.

• A 200E jelzésű busszal utazzon Kőbánya-Kispestig, mely az M3-as metró végállomása (23 perc).

• Az Újpest Központ felé közlekedő M3-as metróval utazzon hét megállót, és szálljon le a Corvin-negyednél (15 perc).

• Az Újbuda-központ felé közlekedő 4-es villamossal vagy a Móricz Zsigmond körtér felé tartó 6-os villamossal utazzon a harmadik megállóig, Petőfi híd budai hídfőig (6 perc).

• Sétáljon el a CLC-ig, amely egy egyszintes épület a Bogdánfy utca and Warga László út sarkán, egy sportpálya mellett (3 perc, 280 méter).

 

Érkezés tömegközlekedéssel

• 4-es vagy 6-os villamos a Petőfi híd budai hídfőig

• 86-os, 33-as, 133-as vagy 233-as busz a Budafoki út (Szerémi sor) megállóig

• M4-es metró, 7-es busz, 47-es, 49-es, 18-as, 19-es vagy 61-es villamos a Móricz Zsigmond körtérig

Mindegyik megálló kb. 3 perc sétányira található a CLC-től, mely egy egyszintes épület a Bogdánfy utca and Warga László út sarkán, egy sportpálya mellett.

Útvonaltervezés és menetrendek

Jegy- és bérletárak

 

Érkezés autóval

A CLC 10-15 percnyire található a fő autópályáktól (M0, M1, M5, M6, M7). Az épület előtti parkolóban korlátozott számú parkolóhellyel rendelkezünk, ezért kérjük, hívjon minket telefonon, vagy kérdezze a parkoló munkatársait az Eötvös Loránd Tudományegyetem közelben található egyéb parkolóhelyeiről. GPS: 1117 Budapest, Bogdánfy u. 10/a, N 47°28’28″ E 19°3’27″

 

Érkezés vonattal

A következő vonat- és buszállomásokon érkezhet Budapestre (mindegyiknél található metróállomás, ezért mindről könnyű eljutni a CLC-hez):

• A Déli Pályaudvarról: az M2-es metróval utazzon a Blaha Lujza térig, majd szálljon át az Újbuda-központ felé közlekedő 4-es villamosra vagy a Móricz Zsigmond körtér felé tartó 6-os villamosra, és utazzon a hatodik megállóig, Petőfi híd budai hídfőig (kb. 30 perc).

• A Keleti Pályaudvarról: az M4-es metróval utazzon a Móricz Zsigmond körtérig, majd a 6-os villamossal utazzon két megállót a Petőfi híd budai hídfőig (kb. 20 perc).

• A Kelenföldi vasútállomásról: az M4-es metróval utazzon Újbuda-központig, majd a 4-es villamossal utazzon két megállót a Petőfi híd budai hídfőig (kb. 15 perc).

• A Népliget buszpályaudvarról: szálljon fel az Újpest-Központ felé tartó M3-es metróra, és utazzon a Corvin-negyedig, majd az Újbuda-központ felé közlekedő 4-es villamossal vagy a Móricz Zsigmond körtér felé tartó 6-os villamossal utazzon a harmadik megállóig, Petőfi híd budai hídfőig (kb. 30 perc).

 

Szállodák

Mercure Hotel Budapest Duna
Gyalog 10 percre a CLC-től
1095 Budapest,  Soroksari út 12.
Telefon: +36-1-455 8300
E-mail: H2025@accor.com
GPS: N 47° 28′ 45.43” E 19° 4′ 6.19”

Danubius Hotel Flamenco
1113 Budapest, Tas vezér utca 3-7
Telefon: +36-1-889 5600
E-mail: flamenco.reservation@danubiushotels.com
GPS: N 47°28’40″ E 19°2’22″

 

Éttermek

A CLC az Infoparkban helyezkedik el, amely területén számos étterem és kávézó található.

A Lonely Planet közönségszavazása szerint a CLC-től mindössze 5 perc sétányira lévő A38 hajó a világ legjobb bárja. A harmadik legjobbnak a híres romkocsmát, a Szimpla Kertet választották, mely tömegközlekedéssel 20 perc alatt érhető el a CLC-ből.

További étteremjavaslatok

 

Úti tippek

A Budapestre látogatók számára további hasznos, angol nyelvű weboldal a magyar fővárosra vonatkozó fontos és érdekes információkkal: We love Budapest

 

Térkép

Az Infopark térképe és a budapesti CLC megközelíthetősége ide kattintva tekinthető meg.

A Bogdánfy utcából érkezve sétáljon végig az épület jobb oldalán, a Warga László úthoz közelebb és a sportpályától távolabb eső oldalon, az EIT Digital ablakos bejárati ajtajáig.

Az Infopark a közép- és kelet-európai régió első innovációs és technológiai parkja, elsősorban információs technológiai, telekommunikációs és szoftverfejlesztési vállalatok számára. Az Európai Unió budapesti székhelyű ügynöksége, az Európai Innovációs és Technológiai Intézet (EIT), valamint multinacionális vállalatok, mint például a Lufthansa Systems, az IT-Services Hungary, az IBM és a Magyar Telekom, továbbá fiatal és innovatív vállalatok egyaránt helyet találtak itt központjuk számára.

Az Infopark Budapest 11. kerületében található, közel a Rákóczi híd (korábban Lágymányosi híd) budai hídfőjéhez, egyetemi épületek szomszédságában, szemben a Nemzeti Színházzal és a Művészetek Palotájával. A környéket autóval, kerékpárral és tömegközlekedéssel egyaránt könnyű megközelíteni.

Az Infoparkban fekvő CLC elhelyezkedése tökéletes, hiszen Budapest szívében, a közép-európai startup és kutatás-fejlesztési régió központjában található.

 

eit_map

Utolsó módosítás dátuma: június 2, 2016