Az EIT Digital budapesti Hallgatói Szolgáltató Irodája egyrészt azzal a céllal jött létre, hogy az EIT Digital mesterképzéseit figyelmébe ajánlja azoknak az angolul jól beszélő, innovatív ötlettel rendelkező informatikus hallgatóknak, akik jövőjüket az információs és kommunikációs technológia területén képzelik el, másrészt hogy segítse a képzésben részt vevő diákokat a tanulmányaikban. Örömmel segítenek abban, hogy az érdeklődők a számukra legmegfelelőbb szakirányokat és egyetemeket válasszák.

 

Miben tudunk segíteni jövőbeli hallgatóinknak?
  • Felvilágosítást adunk a jelentkezés feltételeiről, a követelményekről, a beadási határidőkről, valamint a rendelkezésre álló ösztöndíjakról.
  • Segítünk a pályázati csomag összeállításában, támpontokat adunk az önéletrajz és a motivációs levél megírásához, valamint lektoráljuk azokat.
  • Ellenőrizzük, hogy a pályázati csomag formailag és tartalmilag rendben van-e. Szükség esetén a probléma megoldása érdekében felvesszük a kapcsolatot a központi (svéd) felvételi irodával.

Amennyiben érdekel az EIT Digital mesterképzése vagy doktori programja, kérjük, keress meg minket!

 

A jelentkezés menetéről és feltételeiről bővebb információ itt található.

 

Miben tudunk segíteni jelenlegi hallgatóinknak?

Az iroda munkatársai segítséget nyújtanak a hallgatók számára annak érdekében, hogy a képzés során tanulmányaikra összpontosíthassanak, és tartózkodásuk sikeres és örömteli legyen. Az iroda figyelembe veszi az egyéni igényeket és szükségleteket.

  • Folyamatos információt szolgáltat a programokról és lehetőségekről (ide tartoznak a tanulmányok és a szakmai gyakorlat is).
  • Segítséget ad a lakóhely kiválasztása vagy a tartózkodás kapcsán felmerülő egyéb kérdés kapcsán.
  • Lehetőség van személyes találkozóra vagy online tanácsadásra is.

A programban részt vevő egyetemeken működő hallgatói irodák mindegyike segít abban, hogy a diákok számára az egyetemek közötti váltás a lehető leggördülékenyebben történjen.

 

Szakmai kérdésekkel kapcsolatban a budapesti „CLC”-nek nevezett tudásközpont oktatási, üzleti és innovációs koordinátorai várják az érdeklődő hallgatókat. Előzetes egyeztetés után tanácsokkal segítik a hallgatót, pl. az innovációs ötlet kidolgozásában vagy a megfelelő szakirány kiválasztásában. A koordinátorok további hasznos információkkal szolgálnak az ipari partnereket és kutatási projekteket illetően.

 

Elérhetőségek:

EIT Digital Magyar Nemzeti Társult Csomópont

1117 Budapest, Bogdánfy utca 10/a

Lovas Zsófia

Hallgatói ügyek koordinátora

E-mail: zsofia.lovas@budapestclc.elte.hu

Telefon: +36.30.607.5449, +36.1.381.23.32

 

Utolsó módosítás dátuma: július 18, 2016