A Budapesti Doktori Képzési Központ Partnerei

 

 

ericssonEricsson Hungary

Az Ericsson technológiai vezető szerepe révén formálja a mobil és a széles sávú internetes kommunikáció jövőjét. Több mint 140 országban kínál innovatív megoldásokat, ezáltal segítve a világ leghatékonyabb kommunikációs vállalatainak létrejöttét.

 

 

 

cisco_logoCisco Systems Hungary

A Cisco Systems Inc. magyarországi leányvállalata 1995-ben kezdte meg működését, a magyarországi rendszer-integrátorok, disztribútorok és viszonteladók alkotta közel 350 vállalat összes Ciscoval kapcsolatos üzleti tevékenységét támogatva. A Cisco Systems Inc. világszerte élen jár a technológiai újdonságok, valamint a kutatás-fejlesztés támogatásában. A Cisco Magyarország székhelyén működő hálózati laboratórium is ezt a célt szem előtt tartva biztosít lehetőséget a legmodernebb technológiák azonnali adaptálására, tesztelésére.

 

 

Nokia_smallNokia Magyarország

A Nokia nagyjából 150 országban van jelen a világon. Magyarországi központja globális szinten is jelentős: a vállalat Magyarországon 850 fővel, két területen működik. Az infrastrukturális beruházásokban való részvételével az ország fejlődéséhez járul hozzá, míg meglévő kutatás-fejlesztési bázisa erősítésével a tudásalapú társadalom megteremtését kívánja elősegíteni.

 

 

telekom_logoMagyar Telekom

A Magyar Telekom Távközlési Nyilvánosan Működő Részvénytársaság Magyarország legnagyobb távközlési szolgáltatója és egyben egyik legnagyobb cége. A cég telekommunikációs és infokommunikációs (ICT) szolgáltatásokat nyújt vezetékes és mobil viszonylatban, adatátviteli és nem hangalapú, informatikai és rendszerintegrációs területeken.

 

 

 

SZTAKI_logoMTA SZTAKI

A Magyar Tudományos Akadémia Számítástechnikai és Automatizálási Kutatóintézete (MTA SZTAKI) az ország legnagyobb és legsikeresebb informatikai kutatóintézete. Az SZTAKI a tágan értelmezett informatika tudományának műhelye, az információtechnológia, számítástudomány és rokonterületei nemzeti kutatóbázisa. Elsősorban az informatika műszaki-tudományos és matematikai kérdéseivel foglalkozik. Az alap- és alkalmazott kutatás széles körű művelése mellett fontos feladat a megszerzett speciális ismeretek hasznosítása a kutatás-fejlesztés, rendszertervezés és rendszerintegrálás, tanácsadás, szoftverfejlesztés területén. Alapelvük a nemzetközi mércével mérhető alapkutatás, az eredményeket alkalmazó, az itthon és külföldön hasznosítható informatikai fejlesztések és magas szintű tanácsadási tevékenység egymásra épülésének megteremtése, a tágabb tématerületen egy kiválósági központ megvalósítása, mely vonzó témákat és körülményeket biztosít tehetséges fiatalok Ph.D. tanulmányához, alkotó tevékenységük megkezdéséhez.

 

 

elte softELTE-Soft Kft.

Az ELTE-Soft küldetése, hogy támogassa az Eötvös Loránd Tudományegyetemet abban, hogy az infokommunikációs szoftvertechnológia kutatás vezető hazai oktató-fejlesztő centruma legyen.

 

 

Utolsó módosítás dátuma: július 11, 2016