Tölts két vibrálóan izgalmas hetet az EIT Digital Nyári Egyetemein!

 

Ismerd meg az EIT Digital Master School képzéseit a Nyári Egyetemek keretei között!

 

Az egyedülálló európai közös képzés izgalmas palettáját tovább színezik a Nyári Egyetemek, melyeket 2016-ban 9 különböző helyszínen és 8 aktuális, innovatív témában rendez meg az EIT Digital Master School.

 

Oktatási programjaink célja, hogy a mester- és doktori fokozatot szerző informatikusok a kiemelkedő technológiai tudás mellett innovációs és üzletfejlesztési ismereteket is szerezzenek, és így képesek legyenek akár saját cég alapításával, akár informatikai vállalatok innováció-menedzsmentjébe bekapcsolódva hozzájárulni az európai kutatási eredmények jobb üzleti hasznosításához.

 

A Nyári Egyetemek az EIT Digital képzésein belül is kiemelkedő jelentőségű programnak minősülnek: a kéthetes esemény során egy üzletfejlesztési projekt kidolgozására, tematikus prezentációkra, vállalatlátogatásokra és társasági tevékenységekre egyaránt sor kerül. A Nyári Egyetemeken való részvétel következtében nem csupán szakmai ismeretekkel, hanem nagyszerű élményekkel is gazdagodhatsz, továbbá:

  • tudomást szerezhetsz egy adott terület aktualitásairól, legújabb fejlesztéseiről s naprakész ismereteiről,
  • mélyebb betekintést nyerhetsz mind az EIT Digital tevékenységeibe, mind az üzleti gondolkodásmódba a gyakorlatias üzletfejlesztési projekteknek köszönhetően,
  • ráadásul kiváló kapcsolatokat építhetsz a világ minden tájáról érkező Master School hallgatókkal, kutatókkal és az üzleti világ képviselőivel is!

 

Élj a kiváló lehetőséggel: tanulj gyakorlati megközelítéssel, érdekes és előremutató témákat, nagyszerű társaságban és környezetben, és jelentkezz most!

 

Olyan hallgatók jelentkezését is várjuk, akik nem az EIT Digital Master Schoolban végzik tanulmányaikat, de érdeklődnek az innováció iránt, és szívesen találkoznának a nemzetközi kiválósági konzorcium képviselőivel. 2016-ban 150 szabad helyet biztosítunk a Master School keretein kívül érkező, külsős diákok számára. A Nyári Egyetem részvételi díja 250 EUR, amelyen felül a további kiadások hozzávetőleg 1300 EUR összegre becsülhetők (szállás, étkezés és az Európán belüli utazások költségei). Számos európai ország hallgatóinak lehetősége nyílik ösztöndíjak megpályázására: Észtország, Lettország, Litvánia, Lengyelország, Portugália, Görögország, Ciprusi Köztársaság, Bulgária, Románia, Szlovákia, Csehország, Szlovénia, Horvátország és Málta tanulói jogosultak a támogatásra, így kérünk, a jelentkezés során jelezd állampolgárságod is! Az ösztöndíjak elnyerése a jelentkezések sorrendjében történik, tehát siess, és jelentkezz mihamarabb!

 

Amennyiben a Nyári Egyetemek felkeltették az érdeklődésed, bővebb tájékoztatást kaphatsz a helyszínekről, az egyetemekről, valamint a részletes programról az EIT Digital honlapján.

 

Ha jelentkeznél, nincs más dolgod, mint regisztrálni és feltölteni az önéletrajzodat és egy legfeljebb 500 szavas motivációs levelet a jelentkezési oldalon keresztül.

 

A jelentkezés határideje május 15!

 

 

2016 Nyári Egyetemei:

 

Téma

Helyszín Időpont
Privacy, Security & Trust Trento június 26.-július 8.
Cyber-Physical Systems Párizs június 27.-július 8.
Future Cloud and Big Data Stockholm június 27.-július 9.
Urban Life and Mobility Párizs július 11.-július 22.
Smart Energy Systems Karlsruhe július 25.-augusztus 5.
Health & Wellbeing II London július 31.-augusztus 12.
Future Networking Solutions Stockholm augusztus 1.-augusztus 13.
Health & Wellbeing I Eindhoven augusztus 7.-augusztus 19.
Smart Spaces Helsinki augusztus 8.-augusztus 19.

Utolsó módosítás dátuma: június 13, 2016