Légy egy napra startupper!

 

Vegyél te is részt az EIT Digital budapesti irodájának interaktív innovációs játékán, amely a lányok napja alkalmából különleges köntösbe bújik. Sokan úgy tartják, hogy az informatika, az infokommunikáció, a kódolás, az innováció és a startupperek világa nem lányoknak való, de mi bebizonyítjuk neked, hogy ez nem igaz! A közel három órás kötetlen játék során megismerheted az ELTE informatikus lányait. Egy csapatban fedezheted fel az infokommunikációt (ICT) az alap- és mester szakos, valamint doktorandusz hallgatóinkkal, sőt az Informatikai Kar kiváló női oktatóival is.  Részese lehetsz egy közösségi élménynek, amelynek segítségével megértheted, hogyan lehet egy egyszerű problémafelvetésből olyan ötletet kidolgozni, amellyel akár első startupodat is megalapíthatod.

EIT Digital

A játék során betekintést nyerhetsz az informatika oktatás legújabb irányába, ahol az informatikusokat már nem csak programozni tanítják. Ma már a hallgatóink képzésének része az is, hogy megismerik, hogyan kell egy ötletet megvalósítani, mi kell egy sikeres fejlesztői csapat összeállításához és egy startup elindításához, illetve hogyan lehet valakiből a vállalat első számú embere, a CEO (chief executive officer) – és ez a kifejezés ma már nem csak férfiakat takar. Egyszóval megmutatunk néhány olyan dolgot, ami nélkülözhetetlen az innovációhoz és a sikeres vállalkozáshoz.

EIT Digital

Figyelem! Informatikai tudás a játékhoz nem szükséges, csak magadat, lelkes osztálytársnőidet és barátnőidet, a kreativitásodat és a jókedvedet kell elhoznod! Minden másról mi gondoskodunk. Készülünk vidámsággal és harapnivalóval, valamint minden résztvevőt meglepünk egy apró ajándékkal. A játék nyertese pedig külön díjazásban részesül.

 

Kezdési időpont: 2016.04.28. 09:00

Várható befejezés: 2016.04.28. 13:00

Helyszín: EIT Digital Budapest CLC (ELTE IK)

1117 Budapest, Bogdánfy utca 10/A (a Bogdánfy utca és a Warga László utca sarkán lévő épület bejáratánál)

Ellátás: könnyű ebéd (pizza, üdítő, ásványvíz)

Utolsó módosítás dátuma: április 18, 2016