Áprilisban zajlik a Master School második jelentkezési időszaka

 

Felhívás az európai hallgatókhoz – Csak EU/EEA országokból érkező diákok számára!

 

Az EIT Digital Master School két hullámban fogadja a leendő hallgatók jelentkezését a mesterképzésekre: az első felvételi időszak február 15-én zárult le, ám a jelentkezési oldal újra megnyílik április 1. és május 1. között az EU/EEA országokból jelentkező diákok számára, akik ebben a második szakaszban, áprilisban is benyújthatják felvételi kérelmüket.

 

Az ARISE Student Opportunities Programme célja lehetőséget biztosítani az ARISE országokból érkező hallgatók számára az EIT Digital által kínált képzési programokban való részvételre. A kibővített jelentkezési időszak mellett a Student Opportunities Programme rendkívüli támogatást nyújt a diákoknak például azon ösztöndíj formájában is, amelyben az alábbi európai országokból érkező tanulók részesülhetnek: Bulgária, Horvátország, Csehország, Észtország, Görögország, Lettország, Litvánia, Málta, Ciprus, Lengyelország, Portugália, Románia, Szlovákia és Szlovénia. Ismerd meg a program kínálta további lehetőségeket is!

 

Az első felvételi időszakban több, mint 1000 hallgató nyújtotta be jelentkezését világszerte a 8 mesterszak valamelyikére. A korábbi évek mintáját követve a Data Science és az Embedded Systems szakokat övezte a legnagyobb érdeklődés, idén is ezek bizonyultak a legnépszerűbb választásnak.

 

A második jelentkezési szakaszban előfordulhat, hogy nem marad elegendő szabad hely minden entry/exit egyetemen, s így más intézményeket kell megjelölni. Azonban ettől függetlenül tájékozódj az EIT Digital Master School kínálta képzésekről, válaszd ki a számodra ideális szakot, élj az egyedülálló lehetőséggel, hogy most még jelentkezhetsz az őszi félévre, és kezdd el EIT Digital Master School tanulmányaidat a 2016 szeptemberében induló évfolyamon!

 

Utolsó módosítás dátuma: június 13, 2016