Gyere el a Szakmai Esti Mesék program keretében rendezendő előadásra április 12-én és hallgasd meg Németh Antal Márton “2 év, 2 ország, 2 egyetem, 2 diploma” című interaktív élménybeszámolóját az ELTE IK-n működő EIT Digital Master School programról.

 

Szeretnél két nemzetközi diplomát ingyen? Az ELTE IK-n működő EIT Digital Master School 9 európai ország 20 kiemelkedő egyetemének közös képzési programja, amely az Európai Unió legmagasabb színvonalú informatikai és infokommunikációs technológiai mesterképzése. A képzés tananyaga egyedülállóan ötvözi a naprakész ICT szakmai tudást az üzleti ismeretekkel. Az innovációra és a vállalkozásfejlesztésre helyezett hangsúly biztosítja azt, hogy a hallgatók az európai gazdasági színtéren és a tudományos világban egyaránt sikeres új generációt képviseljenek. Az előadáson Németh Antal Márton (frissen végzett EIT Digital Master School hallgató) mesél a kétéves nemzetközi programban szerzett különleges élményeiről. Tudjatok meg többet a képzésről egy izgalmas interaktív előadás keretében!

 

A Szakmai Esti Mesék program keretében zajló előadás április 12-én lesz 19:30-tól a Zöld Macska Diákpincének a színháztermében (1091., Budapest Üllői út 95.) kerül megrendezésre.

 

Az előadóról: Németh Antal az EIT Digital frissen végzet hallgatója, az alap diplomáját az ELTE-én szerezte, matematikus képzésben, alkalmazott matematika szakirányon, majd ezt követően jelentkezett az EIT Digital Master School képzésére ’Security and Privacy’ (biztonságtechnika és adatvédelem) szakra. A képzés első évét Olaszországban, Trentóban végezte el, majd a másodévet Budapesten, az ELTÉ-n, ’Advanced Cryptography’ (kriptográfia) szakirányon. Több nemzetközi versenyen részt vett a !SpamAndHex hacker csapattal, illetve lehetősége nyílt a Balabit-nél igazi környezetben kipróbálnia a mesterképzése alatt megszerzett tudását.

 

Az esemény Facebook oldala itt található.

Utolsó módosítás dátuma: április 25, 2016