Világhírű start-up trénerek és Európa legígéretesebb start-upjai az ELTE-n

 

Az EIT Digital ARISE programjának keretében került megrendezésre 2015. december 8-án a Start-up Pitching Day 2015 rendezvény az Eötvös Loránd Tudományegyetemen, melyen nemzetközileg is elismert, sikeres vállalkozók előadásai mellett Európa legígéretesebb kezdő vállalkozásai közül 12 érkezett Magyarországra, hogy egymással is összemérjék tudásukat. Az EIT Digital üzletfejlesztői csapata által szervezett rendezvényen Valner Szabolcs és Patrick Vlaskovits is előadást tartott a meghívott start-upok, valamint az EIT Digital ARISE Europe partner innovációs központok képviselőinek és az érdeklődőknek.

 

A kiemelt előadásokról:

 

Valner Szabolcs sikeres vállalkozó, az e-kereskedelem szakértője és accelerátor alapító. Nyolc vállalatot alapított, valamint különböző korai szakaszban lévő VC formációk megalapításában és működtetésében segédkezett. Jelenleg a Digital Factory-t, a CEED Tech Fiware accelerator csoport tagját vezeti. Előadását a „Startup Accelerátor Modellek” témájában tartotta.

 

Patrick Vlaskovits vállalkozó, a New York Times keresett szerzője, growth hacking szakértő, aki eddig mintegy 500 startupot mentorált. 2015 nyarán Európa-szerte turnézott a growth hacking-ről és a full stack marketingről szóló, széles körben elismert egynapos workshopjával. Ezt „Growth Hacking mesterszinten” címmel ezúttal is megtartotta a vendégek számára.

 

A Start-up Pitching résztvevői:

 

Ez a rendezvény a start-upok izgalmas és kreatív világának megismerésén túl nagyon jó lehetőséget nyújtott arra is, hogy az EIT Digital Budapesttel, a pán-európai szervezet egyetlen közép-kelet-európai tagjának működésével, valamint a nemzetközi üzletfejlesztői csapat tagjaival is megismerkedjenek az érdeklődők.

 

A rendezvény egy borkóstoló keretében kapcsolatépítéssel zárult az ARISE Europe hat partner innovációs központjának részvételével:

A borokat válogatta és bemutatta Kovács Nimród, a Monarchia Borok tulajdonosa és a UPC Közép-kelet-európai Régiójának korábbi igazgatója.

 

További információ az eseményről, a részletes programról és az EIT Digitalről:

https://www.eitdigital.eu/news-events/events/article/eit-digital-startups-arise-2015/

 

Utolsó módosítás dátuma: június 8, 2016