Idén szeptemberben 16 diák kezdi meg az EIT ICT Labs mesterképzését Budapesten. A hallgatók közül 13-an ez Eötvös Loránd Tudományegyetemen (9-en az SDE-n és 4-en az S&P-n) és 3-an a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemen, a DMT szakirányon végzik el a nemzetközi képzés második, befejező évét.

A BME-n idén indul az EIT ICT Labs mesterképzése, így ebben az évben a képzésben részt vevő két magyarországi egyetem közösen szervez a hallgatók számára orientációs hetet szeptember 1. és 5. között. A welcome week célja, hogy az új hallgatók könnyen és gyorsan beilleszkedjenek a budapesti egyetemek életébe, megismerjék a budapesti CLC-t és az ott dolgozó kollégákat, találkozzanak a nemzetközi képzésben részt vevő oktatókkal, valamint leendő csoporttársaikkal. A programsorozat keretében a diákok ellátogatnak a szakmai gyakorlatokat biztosító legjelentősebb hazai IT cégekhez is, hogy azonnal megismerkedhessenek az Ericssonnál és a Crysysnél kínálkozó szakmai lehetőségekkel.

A praktikus információk mellett kulturális tevékenységekkel is készültek a CLC munkatársai: lesz egész napos városnézés Budapesten, Campus túra, valamint tervbe van véve esti csapatépítésként az egyik leghíresebb budapesti romkocsma, a Szimpla Kert meglátogatása is.

Könnyű évkezdést és sikeres évet kívánunk új hallgatóinknak itt, Budapesten!

Utolsó módosítás dátuma: szeptember 2, 2014