Az EIT ICT Labs 2014-ben nyolc nyári iskolát szervez, ahol a hallgatók oktatókkal, kutatókkal és az üzleti világ képviselőivel találkozhatnak. A nyári iskola során egyrészt egy üzletiterv-fejlesztési projektben, másrészt pedig tematikus előadásokon, céglátogatásokon, valamint közösségi programokon vehetnek részt a felvételt nyert jelentkezők.
 
Idén az EIT ICT Labs nyári iskolái nyitva állnak olyan mesterhallgatók számára is, akik nem az EIT ICT Labs mesterképzésén tanulnak.

Ezeknek a hallgatóknak a programokon való részvétele ingyenes, az utazási és szállásköltségeiket azonban maguknak kell állniuk. Annak érdekében, hogy a költségek ne okozzanak problémát, az EIT ICT Labs ösztöndíjkeretet biztosít a kiírás feltételeinek megfelelő hallgatók számára. Az ösztöndíjak odaítélése jelentkezési sorrendben történik.
 
Az ösztöndíjasok számára nemcsak a nyári iskolán való részvétel ingyenes, hanem az utazási és szállásköltségeiket is az EIT ICT Labs állja. A nyári iskolák helyi szervezői döntenek és tájékoztatják a hallgatókat arról, hogy megfelelnek-e a feltételeknek. A kiválasztott hallgatók az EIT ICT Labs mesterképzésének hallgatóival együtt vesznek részt a programokon.

Az Outreach-ösztöndíjak csak az alábbi európai országokból származó hallgatók számára elérhetőek: Ausztria, Belgium, Bulgária, Ciprus, Csehország, Dánia, Észtország, Görögország, Horvátország, Írország, Lengyelország, Lettország, Litvánia, Luxemburg, Magyarország, Málta, Portugália, Románia, Spanyolország, Szlovákia és Szlovénia.
 
Jelentkezz MOST és légy az EIT ICT Labs közösségének tagja!

További információért kérjük, töltsd le az Outreach tájékoztatót, vagy keresd fel az EIT ICT Labs nyári iskoláinak weboldalát!
 
Outreach-ösztöndíjjal kapcsolatos információk: timea.fodor@ictlabs.elte.hu

Az EIT ICT Labs nyári iskoláival kapcsolatos általános információk: summerschools@eitictlabs.eu

Utolsó módosítás dátuma: július 15, 2014