Horváth Zoltán az „Üzlet és felsőoktatás a 21. században – versenyelőny a nemzetközi felsőoktatási együttműködések révén” című konferencián
 
Horváth Zoltán, az EIT ICT Labs Magyar Nemzeti Társult Csomópont vezetője is előadást tart november 12-én, az „Üzlet és felsőoktatás a 21. században – versenyelőny a nemzetközi felsőoktatási együttműködések révén” című konferencián, melynek célja, hogy áttekintse a cégek és a felsőoktatási intézmények közötti nemzetközi együttműködési lehetőségeket.

 

A konferencia során számos hazai és külföldi jó példával, sikeres projekttel illusztrálják az üzleti szféra és a felsőoktatás sikeres együttműködésének lehetőségét és hasznát. Külön hangsúlyt fektetnek az együttműködés azon formáira, amelyek kis- és középvállalatok, illetve nagyvállalatok számára különösen vonzóak lehetnek. A rendezvényen lehetőség nyílik személyes kapcsolatfelvételre is az érintett felek között.

 

Horváth Zoltán „Az innovatív kutatás-fejlesztéstől a piacra lépésig: az egyetemi-ipari együttműködés lehetőségei a felsőoktatásban” címmel tart előadást.

 

További információ a rendezvényről: http://www.tpf.hu/pages/eventlist/index.php?page_id=766

Utolsó módosítás dátuma: július 16, 2014